Kiitos vuoden 2020 nostattajille 

Menestystä vuodelle 2021! 

Menestystä, Feeniks, vuodelle 2021! Kaikista parhaat nosteet taakse jätetyn vuoden osalta ovat tulleet puhtaista hyvänteoista. Taiteilijat ja heidän tukijat, sekä luovia töitä vastuullisesti jakavat kanavat ovat kiitoksensa ansainneet.

Feeniks, myyttinen ja pyhä tulilintu, on kuolemattomuuden ja ylösnousun vertauskuva. Kiitokset erityisesti seuraaville esikuville, joiden palveluja suosittelen käyttämään:

Oulun teatteri

Ihanaa Joulua -sävellykseni huomioitiin Oulun kaupunginteatterin Jouluilottelua suorassa lähetyksessä. Ensimmäinen oman kotikaupungin taholta tullut teokseni noteeraus, josta olen hyvin otettu. 🎶🎵 Kiitos Oulun teatteri, ja sen hyvähenkisessä nosteessa oleva upea henkilöstö!

Soittolistoilla

Minun biisejä, joita Tiina Helinä esittää ja on korkeatasoisesti tuottanut, on soitettu toistuvasti seuraavien radiokanavien soittolistoilla, joille kiitos! Arvostan korkealle jokaisen kuuntelijan lähettämiä biisitoiveita ja radiokanavia, joilta saa niihin vasteen. Kiitos! Menestystä kaikille hyväntekijöille myös vuodelle 2021!

Radio Soi, Sipoo
Radio Suomi, Södertälje
Jouluradio

Radio Soi Sipoo
Radio Soi Sipoo
Jouluradio

Suosittelen!

Kannustan käyttämään palveluja tällä sivulla esitellyiltä toimijoilta. Logot ovat linkkejä palveluntarjoajien sivuille. Klikkaa suosituskuvaa. Hyvä kiertoon! Kiitos!

Anne