Tiina Helinän julkaisuja

Anne Tervo
Sävel & sanat 

Huokaus huulillani
Sun syliin suojaan
Ihanaa Joulua

Kustantaja

Tiina Helinä
omakustanne

Tekijätiedot

Säv. & san. Anne Tervo
Sov. Mika Tarkkonen

Tiina Helinä

Tiina Helinän pitkäsoitolle Huokaus huulillani on valikoitunut kaksi kappalettani. Lisäksi hänen joululaulusinglellä Ihanaa Joulua on samanniminen teokseni.
Tiina Helinä on tangoseniorikunigatar. Hän voitti kilpailun Seinäjoella vuonna 2017, jonka jälkeen hän on julkaissut useita kappaleita.

Tiina on upea iskelmän tulkitsija. Biisini, jotka hän valitsi, on tuotettu erittäin korkeatasoisesti. Julkaisulla soittaneet muusikot ja sovittaja voittivat julkaisuvuonna parhaan iskelmälevyn mittelön paikallisradioiden äänestyksessä. Huokaus huulillani -pitkäsoitto sijoittui kolmanneksi Radio Musan kuukauden levy -äänestyksessä.

Ihanaa Joulua

Ihanaa Joulua on julkaistu vuonna 2017. Ikivihreä joululaulu on kuultavissa mm. Jouluradiosta. Pääkanavalta.

Karaokejulkaisut

Huokaus huulillani -karaokeversio on julkaistu Tatsian tanssikaraoke 19 -dvd:llä. Lisäksi kappale löytyy Singasta.

Huokaus huulillani

Huokaus huulillani julkaistiin kesällä 2018. Se voitti parhaan naisartistien kesähittiäänestyksen FinnRadio.FM:n espanjalaisilla radioaalloilla. Lisäksi biisi komeili kärjessä Järviradion TOP7-äänestyslistoilla viikkoja.

Sun syliin suojaan

Yksi Tiina Helinän suosikkibiiseistäni on Sun syliin suojaan -teos. Tekstiltään taidokkaimpia tuotoksiani.

Sun syliin suojaan julkaistiin vuonna 2018  Tiina Helinän Huokaus huulillani -nimisellä pitkäsoitolla.

Tiedote

Kontiolahtelainen kulttuuripalkittu laulaja Tiina Helinä koskettaa äänellään pintaa syvemmälle. Pitkäsoitto Huokaus huulillani on valmis. Tangoseniorin levyn julkistamista juhlitaan 10.5. Kunnasniemellä.
Levyn sovituksista, äänityksestä, miksauksesta ja musiikin johdosta on vastannut liperiläinen harmonikkataituri Mika Tarkkonen. Kansainvälisilläkin areenoilla tutuksi tullut muusikko esiintyy Tiina Helinän kanssa julkistamistilaisuudessa.
Tiina Helinä on valinnut tarkalla pieteetillä levylleen 11 tanssittavaa ja kuunneltavaa kappaletta. Tekijöinä oululainen Anne Tervo, tamperelaiset Veikko Samuli, Timo Jokinen ja Antti Toivola, mikkeliläinen Tuomo Hämäläinen, seinäjokelainen Hannu Riihimäki, kajaanilaiset Katja Tanskanen ja Raine Lukinmaa, espoolainen Jari Kupias, sekä kontiolahtelainen Onni Muikku.
– Levy on jo syntyessään klassikko. Mistä tahansa kappaleista voisi ihan hyvin tulla hitti! Levy on tuotettu ammattimaisesti muusikkovalinnat mukaan lukien. Biisikäsikirjoitus on erinomainen, oululainen säveltäjä, sanoittaja Anne Tervo toteaa. Hänen Huokaus Huulillani -teos on valikoitunut Tiina Helinän levyn nimikkokappaleeksi – 15 vuotta pöytälaatikossa ollut – luoja on arvatenkin iloinen.
Julkaisu on saatavilla Deezeristä, Spotifysta ja rajoitettu erä CD-levynä artistilta. Lisäksi tallenne on toimitettu radioihin, joista voi kuulla toivomalla.
(Mediatiedote 05/2018, viestintä A. Tervo)

Ihanaa Joulua Jou´radiossa

Ihanaa Joulua sävellys ja sanoitus on syntynyt joulupäivänä, 25.12. Osallistuin sillä seuraavana vuonna joululaulukilpailuun, ja se soi ensimmäisestä adventista loppiaiseen Jou’radiossa.

Yle Suomen Levylautakunnassa

Ihanaa Joulua -biisi mittelöi heti uunituoreena Tiina Helinän julkaisuna YLE Suomen Levylautakunnan raadin arvioitavana. Valtakunnan verkkoon pääseminen on lyömätön saavutus suomalaiselle omakustannejulkaisulle!

Jouluradiosta kuuluu, ihanaa

Kiitos Jouluradiolle ja kuuntelijoiden toiveille, Tiina Helinän Ihanaa Joulua -kappale soi uskollisesti joulusesonkinsa radioaalloilla. Ikivihreän merkit.

Heja Radio Suomi Södertälje!

Ihanaa Joulua on saanut upeasti soittoaikaa myös naapurimaassa Ruotsissa. Radio Suomi Södertälje huomioi kuulijoiden terveiset ja toiveet toivelomakkeelta kiitettävästi.

Tiina Helinän julkaisuja kappaleistani voi ostaa Deezeristä. Lisäksi niitä voi kuunnella Spotifyssa. Lauluja voi toivoa kaikilta kotimaisilta radioasemilta. Lisäksi biisejä soitetaan radio Södertäljessä sekä FinnRadio.FM:n espanjalaisilla kanavilla. Linkit tämän sivun kuvissa. Klikkaa kuvia!

Kuuntele ja laula

Ole hyvä, ja tutustu lauluihin lyriikkavideoilta. Kuuntele Ihanaa Joulua, Huokaus huulillani ja Sun syliin suojaan -kappaleet. Kiitos!

 

IHANAA JOULUA

Julkaistu 1.12.2017

1. Ihanaa Joulua 3.33 isrc FIJOC1700001

Huokaus huulillani pitkäsoiton julkaisut
Julkaistu 10.5.2018
1. Huokaus huulillani 3.00 isrc FIJOC1800001
8. Sun syliin suojaan 4.15 isrc FIJOC1800008

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että tutustuit julkaistuihin lauluihin. On ollut kunnia saada kotimaan kärkikaartia tekijöiksi, kiitos Tiina Helinän. Voit jättää halutessasi palautetta.