Varainkeruu 

Reklamaatio-biisi

Reklamaatio-biisi keräsi rahaa oululaiselle työttömien yhdistykselle. Varoilla järjestettiin mm. työttömien ja vähävaraisten jouluruokailut Oulussa. Reklamaatio-biisi lanseerasi myös Oulun Suurkirpputorin.

Vokalisti 

Lare Siltala 
Ässät -orkesteri  

Tekijätiedot 

Säv. & san. Anne Tervo 
Sov. Petri Siltala  

Kuuntele reklamaatio.
Varainkeruu-biisi vuonna 2012.
Keräys on päättynyt. 

Oulun Suurkirpputorin lanseeraus Reklamaatiolla vuonna 2014. Televisio- ja tapahtumamainonta. Yhdistyksen mainos.

Reklamaatio-biisi, jota käytettiin varainkeruuseen, oli myös työttömien yhdistyksen tapahtumien tunnuksena. Lare Siltala ja Ässät-orkesteri esiintyivät hyväntekeväisyytenä vähävaraisille ja työttömille järjestetyissä tapahtumissa. Teoksella kerättiin keräysluvalla työttömien yhdistykselle varoja myös YouTubessa.

Laululla profiloitiin voimakkaasti oululaisen Suurkirpputoritapahtuman lanseerausta vuonna 2014. Tapahtumasta Ouluhallissa tuli valtava menestys.


”Olin mukana tapahtumissa, johon olisi toivonut päättäjiä paikalle. Tuskin kellään on aavistustakaan yhteiskunnan ulkopuolelle jäävästä luokattomasta väliinputoajaporukasta. Nyt kun työttömien yhdistystä ei Oulussa enää ole, ei voi kuin surra osaansa. Tuntuu kuin puolustaja puuttuisi. Pienikin apu on iso noste sitä tarvitsevalle.”

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että tutustuit Reklamaatio-biisin tarinaan. On ollut kunnia saada kotimaan kärkikaartia tekijöiksi, kiitos Laren. Voit jättää halutessasi palautetta.