Näyte- 
töitä 

Työnäytteitä / Anne Tervo. Näytetöitä verkkosivuista. Teetä omat WordPress-verkkosivut. Yrityssivut, hankesivustot. Taiteilijasivut, artistisivut, bändisivut. Seurat, organisaatiot, yhdistykset, säätiöt. Yksityishenkilöt, vaikuttajat. Harrasteet, lemmikit, juhlat. Kerro, mistä – tehdään!

Domain & kotisivutila: Hostaan kumppanuus! Tämä sivusto käyttää Hostaanin kotisivutilaa. Verkkosivun näytetöissä on myös Hostaanin verkkohotellipalvelut. WP Lite 5 GB on erinomainen valinta keskikokoiselle WordPress -sivulle tai WP Pemium 20 GB pienelle verkkokaupalle.

Tällä ja näytetyösivustoilla käytetään Divi-rakentajaa. Ulkoasut ovat luotu Elegantin teemalisensseillä. Luon responsiiviset verkkosivut. Ideointi, käyttöliittymä- ja layout-suunnittelu, kuvaukset, kuvapankit, kuvankäsittelyt, graafiset elementit, tekstituotanto, lomakkeet, videot, hakukoneoptimoinnit, tilastot. Avaimet käteen -periaatteella. Päivitykset, sidosryhmäyhteydet.

01

JT Estetic

JT Estetic on oululainen kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon erikoistunut salonki. Se tarjoaa yksilöllisiä, esteettisiä kasvojen ihon, ripsien ja kulmien sekä kynsienhoitoja.

Palveluntuottaja on kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilainen. Yrityksen asiakkaat ovat kaikkialta Suomesta.

02

Eero Koivisto

Pianonvirittäjä Eero Koivisto Tmi on 37-vuotias kempeleläinen yritys. Eero Koivisto on arvostettu konserttivirittäjä.

Toiminta-alueena on pääasiallisesti Oulun seutu – silti asiakkaina on lukuisia kansainvälisiä, tunnettuja pianisteja. Eero Koiviston kutsumuksena on myös soitinrakennus.

Eero Koiviston monogrammi EK
Ruhtinan Erä ry merkki

03

Ruhtinan Erä ry

Ruhtinan Erä ry on suomussalmelainen metsästysseura. Ruhtinanera.com-sivuston teema päivitettiin. Verkkosivuilla tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista, kokouspäätöksistä, talkoista ja juhlista. Hirvipeijaisia odotellessa!

04

PT Gym Oy kuntosali.com

Kuntosali PT Gym Oy on oululainen, yli 30-vuotias perheyritys. Menestyksekkäät valmennus- ja personal training palvelut soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

PT Gymiltä ravintovalmennus, treeniohjelmat, saliohjaukset. Kulkuavaimella 24 h kaikkina vuoden päivinä. Tutustu sivuihin!

PT Gym kuntosali.com -verkkosivut annetervo.fi
pianonkanto.fi

05

Piano- ja flyygelisiirrot

PT Gym Oy tarjoaa pianojen sekä flyygelien erikoiskuljetuksia ja siirtoja Suomessa. Verkkosivu toteutettiin omana, koska toimiala on erillinen. Silti sivuston ilme on yhteneväinen kuntosalin kanssa.

06

Inga Söder -verkkosivut

Olen totetuttanut Inga Söderin verkkosivut vuodesta 2013. Inga päivittää itse sivunsa sekä sisällöt.

Inga Söder on oululainen jazzmuusikko ja laulajatar. Hän on julkaissut omaa musiikkia ja keikkailee ahkerasti. Inga opettaa laulua pop-jazz -konservatoriossa.

Pyhä Portaali

07

Pyhä Portaali -verkkosivut

Pyhä Portaali on sovellus, joka tarjoaa energiatyöskentelyn työkaluja arjesta juhlaan. Sovelluksessa on tarjolla erilaisia henkisen hyvinvoinnin kursseja, jossa on harjoituksia. Sovellus esitellään verkkosivuilla.

Valmentaja, Inga Söder, on luonut Pyhä Portaali -sovelluksen. Verkkosivut on luotu samaan ilmeeseen.

08

Lähihunajaa -verkkosivut

Nuottivaaran Hunaja on kempeleläinen lähihunajaa tuottava yritys. Sen hunaja on parasta: PohMe:n makukilpailun voittaja v. 2020. Paikallisesti tuotetun lähiruoan lisäksi yrityksen missio on globaali: mustan mehiläisen suojelutyö.

Nuottivaaran Hunaja on toiminut yli 20 vuoden ajan. Verkkosivut on luotu uuteen yritysilmeeseen.

09

Sinun verkkosivutyösi

Toteutan verkkosivut avaimet käteen -periaatteella. Tutustu prosessiin, kun tilaat sivustotyön.

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että katsoit työnäytteitä. Vastaan mielelläni kyselyihin, kun haluat hankkia omat kotisivut minun tekemänä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeella.