Näyte- 
töitä 

Työnäytteitä / Anne Tervo. Näytetöitä verkkosivuista.

Teetä omat WordPress-verkkosivut. Yrityssivut, hankesivustot. Taiteilijasivut, artistisivut, bändisivut. Seurat, organisaatiot, yhdistykset. Yksityishenkilöt, vaikuttajat.

Domain & kotisivutila: Hostaan kumppanuus! Tämä sivusto käyttää Hostaanin kotisivutilaa. Verkkosivun näytetöissä on myös Hostaanin WP-Premium verkkohotellipalvelut. Suosittelen hyvien kokemusten perusteella Hostaan kotisivutilaa ihan jokaiselle. WP-Premium on erinomainen valinta keskikokoiselle WordPress -sivulle tai pienelle verkkokaupalle

01

Lähihunajaa -verkkosivut

Nuottivaaran Hunaja on kempeleläinen lähihunajaa tuottava yritys. Sen hunaja on parasta: PohMen makukilpailun voittaja v. 2020. Paikallisesti tuotetun lähiruoan lisäksi yrityksen missio on globaali: mustan mehiläisen suojelutyö.

Nuottivaaran Hunaja on toiminut jo yli 20-vuoden ajan. Verkkosivut on luotu uuteen yritysilmeeseen.

02

Inga Söder -verkkosivut

Olen totetuttanut Inga Söderin verkkosivut vuodesta 2013. Inga päivittää itse sivunsa sekä sisällöt.

Inga Söder on oululainen jazzmuusikko ja laulajatar. Hän on julkaissut omaa musiikkia ja keikkailee ahkerasti. Inga opettaa laulua pop-jazz -konservatoriossa.

03

Jamice -verkkosivut

Hieronta ja kauneus Jamice on kempeleläinen hyvinvointistudio. Se edistää kehoterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Asiakkaille annetaan hieronta- ja kauneudenhoitopalveluilla yleellisyyttä arkeen. Arvostettu liike on toiminut toistakymmentä vuotta. Yrityksen omistaa Lea Petäjäjärvi.

04

Sinun verkkosivutyösi

Toteutan verkkosivut avaimet käteen -periaatteella. Tutustu prosessiin, kun tilaat sivustotyön.

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että katsoit työnäytteitä. Vastaan mielelläni kyselyihin, kun haluat hankkia omat kotisivut minun tekemänä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeella.