Näyte- 
töitä 

Työnäytteitä / Anne Tervo. Näytetöitä verkkosivuista. Teetä omat WordPress-verkkosivut. Yrityssivut, hankesivustot. Taiteilijasivut, artistisivut, bändisivut. Seurat, organisaatiot, yhdistykset. Yksityishenkilöt, vaikuttajat.

Domain & kotisivutila: Hostaan kumppanuus! Tämä sivusto käyttää Hostaanin kotisivutilaa. Verkkosivun näytetöissä on myös Hostaanin verkkohotellipalvelut. WP Super 5 GB taikka SmartWP Super 5 GB on erinomainen valinta keskikokoiselle WordPress -sivulle tai pienelle verkkokaupalle.

Luon responsiiviset verkkosivut. Ideointi, käyttöliittymä- ja layout-suunnittelu, kuvaukset, kuvapankit, kuvankäsittelyt, graafiset elementit, tekstituotanto, lomakkeet, videot, hakukoneoptimoinnit, tilastot. Avaimet käteen -periaatteella. Päivitykset, sidosryhmäyhteydet.

01

Lähihunajaa -verkkosivut

Nuottivaaran Hunaja on kempeleläinen lähihunajaa tuottava yritys. Sen hunaja on parasta: PohMen makukilpailun voittaja v. 2020. Paikallisesti tuotetun lähiruoan lisäksi yrityksen missio on globaali: mustan mehiläisen suojelutyö.

Nuottivaaran Hunaja on toiminut jo yli 20-vuoden ajan. Verkkosivut on luotu uuteen yritysilmeeseen.

02

Inga Söder -verkkosivut

Olen totetuttanut Inga Söderin verkkosivut vuodesta 2013. Inga päivittää itse sivunsa sekä sisällöt.

Inga Söder on oululainen jazzmuusikko ja laulajatar. Hän on julkaissut omaa musiikkia ja keikkailee ahkerasti. Inga opettaa laulua pop-jazz -konservatoriossa.

03

Jamice -verkkosivut

Hieronta ja kauneus Jamice on kempeleläinen hyvinvointistudio. Se edistää kehoterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Asiakkaille annetaan hieronta- ja kauneudenhoitopalveluilla yleellisyyttä arkeen. Arvostettu liike on toiminut toistakymmentä vuotta. Yrityksen omistaa Lea Petäjäjärvi.

PT Gym kuntosali.com -verkkosivut annetervo.fi

04

PT Gym Oy kuntosali.com

Kuntosali PT Gym Oy on oululainen, yli 30-vuotias perheyritys. Menestyksekkäät valmennus- ja personal training palvelut soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.

PT Gymiltä ravintovalmennus, treeniohjelmat, saliohjaukset. Kulkuavaimella 24 h kaikkina vuoden päivinä. Tutustu sivuihin!

05

Piano- ja flyygelisiirrot

PT Gym Oy tarjoaa pianojen sekä flyygelien erikoiskuljetuksia ja siirtoja Suomessa. Verkkosivu toteutettiin omana, koska toimiala on erillinen. Silti sivuston ilme on yhteneväinen kuntosalin kanssa.

pianonkanto.fi

06

Sinun verkkosivutyösi

Toteutan verkkosivut avaimet käteen -periaatteella. Tutustu prosessiin, kun tilaat sivustotyön.

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että katsoit työnäytteitä. Vastaan mielelläni kyselyihin, kun haluat hankkia omat kotisivut minun tekemänä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeella.