Mitä meistä tulee isona?

Visio:
unelmia
todeksi 

Viestintäasiantuntijana voin mallintaa unelmasi ja liiketoimintasi. Voimme räätälöidä sähköisen viestinnän tahtomaasi muotoon. Tehtäisiinkö unelmia todeksi? 

Unelmista totta

Vain tarpeeksi suuria haaveilemalla voi saavuttaa isot unelmat todeksi. Mallinnetaan ne yhdessä. Reititetään aarrekartta perille. Mietitään, miten muut voivat auttaa, ja kuinka me voimme heitä siinä palvella. Voit valjastaa osaamiseni käyttöösi.

k

Käytännön toteuttaja

Kokemusta verkkosivujen ja somen visuaalisesta suunnittelusta, sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Käytän ketterästi viestinnän työkaluja.

Tarinankertoja

Intohimoinen suhtautuminen tarinankerrontaan. Suomen kieli erinomainen. Slangitaitoina html ja css. Käsikirjoituksen opintoja selkäytimessä.

Näkyväksi tekijä

Taion näkymättömyysviitan pois. Teen sen hakukoneoptimoinneilla ja Googlen työkaluilla. Saatavuus-, mittarointi- ja kehitystyökalut ovat hallussa.

Viestinnän asiantuntija

Sidosryhmäyhteyksien, markkinoinnin ja työyhteisöviestinnän hoitajana ymmärrän pienimmänkin teon vaikutuksen isoon kokonaiskuvaan.

Verkkosivujen tekijä

Domainnimien ideoinnit, varaukset, verkkohotellivalinnat. Sivustojen asennukset, suunnittelut, toteutus, sisällöntuotanto. Testaukset, analystointi ja kehittäminen.

Kuvittaja

Valokuvaus-, videokuvaus- ja editointitaidot. Kuvapankkien käyttö. Isyysoikeuksien kunnioittaminen läpi kaikkien prosessien.

Keskity unelmiin.
Vapauta neroutesi!

Lopeta ajan tuhlaus ja unelmoi isosti. Luo nerouden kaava uusiksi. Sinun ei tarvitse kuluttaa penkkiä, kun ideoit kampanjaa tai luotsaat projektia. Jalkauta inspiraatiosi, ja tehdään niistä viestimällä tuloksia.

%

Neroutta

%

Inspiraatiota

%

Perspiraatiota

Kampanjaa

Kokemus on viisautta

Tietotekniset valmiuteni ovat hyvät. Luon helposti puhuttelevan kokonaisuuden aineistoihin. Olen kielellisesti lahjakas. Toimistorutiinit sujuvat siinä, missä ankarampaakin pohdintaa vaativat rupellihattutehtävät.

Työkokemukseni on markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueeni ovat kattaneet kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan taloushallinnon, markkinointiviestinnän, uusasiakashankinnan ja myynnin, henkilöstöhallinnon ja -ohjauksen sekä sidosryhmäyhteyksien hoitamisen.

Pidän eniten strategiseen markkinointiviestintään liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Olen tarinankertoja. Työstän sanomia, joilla ohjastetaan yhteiset unelmat maaliin.

Näytetöitä

Tulen mielelläni tekemään viestintäasiantuntijan tehtäviä. 

Verkkosivut

Käyntikortit
Batchit
Kirjelomakepohjat
Esitteet
Julisteet
Rollupit
Tarrat
Leimasimet
Ikkunamainokset
Myymäläilmoitukset
Hinnastot
Ovikyltit
Työvaatteet
Facebook-sivut
LinkedIn-sivut
Googlen sivustot
Somemainonta
Videot

 

Olen suoriutunut kiitettävästi koulutus- ja työtehtävistäni. Mietintämyssyni on joustava, olen organisointikykyinen ja myönteisesti kannustava tiimipelaaja. Suoriudun tehtävistä myös itsenäisesti, osaan olla tarvittaessa jämäkkä, selvittää asiat ja opin helposti uutta; olen yrittäjähenkinen.

Visiona on viestinnän johtamisen erikoistumisopinnot. Toivon, että voin hyödyntää teoriat käytäntöön – omaksi, organisaatiosi ja kaikkien osallisten hyödyksi.

HARRASTUKSIANI

 

Lyriikat ja sanoitukset
Biisien teko

Teoksiani on ollut Suven sävel -iskelmäsanoitus- ja sävellyskilpailussa finalistien joukossa useampina vuosina. Auraviihteen ja Minervan järjestämissä mittelöissä oli vuosittain noin kolmesataa uutta teosta. Finalistien joukossa oli Veksi Salmen, Jukka Kuoppamäen, Kassu Halosen ja muiden kotimaan kärkikaartiin kuuluvien musiikkikappaleita.

Tiina Helinä on julkaissut kappaleitani omakustannelevyillään. Tutustu julkaistuihin biiseihin.

Olen avoin ja vastaanottavainen laulaja- / tuottajayhteistyölle. Jos biisieni eteenpäin jalostus kiinnostaa, kerro ihmeessä!

SUOSITTELIJANI

Teemme yhteistyötä eri projekteissa, kun tarvitsen erikoisosaajia. Kumppanit suosittelevat minua.

“Anne on tuottanut Mastervoxilla äänitteitä. Hänen web design on ajan hermoilla. Voimme toteuttaa yhteistyössä mainospuolelle audiovisuaalisia projekteja.”

Immu Ilmarinen

Musiikkituottaja, Mastervox Oy

“Annen vahvuutena on monipuolinen yritystausta: eri toimialat, yritysmuodot ja eri kokoiset firmat. Yrityksen elinkaaren kaikkien toimintojen tunteminen ja kehittäminen.”

Katja Keskitalo

Asiantuntija, Verohallinto

Haluatko toteuttaa unelmia?
Ole hyvä!

Vastaan mielelläni viestintäasiantuntijan työtarjouksiin. Ota yhteyttä!