Web Design annetervo.fi

Verkkosivun
hinnat

Responsiivisten verkkosivujen hinta on alkaen 1800 €. Summa riippuu, montako tuntia sivuston luomiseen käytetään.

Hinta sisältää avaimet käteen hakukoneoptimoitujen WordPress-verkkosivujen työn osuuden, kun mahdollisiin muutoksiin ja korjauksiin on varattu yksi kierros. Vasteaika korjauspyynnölle on 2 viikkoa.

Tuntityöt ovat alkaen 59 €/h. Työt tehdään tarvittaessa töihin kutsuttavan työsopimuksella ja veloitetaan palkkiolaskulla.

Sisältö

 • Mahdollinen sivuston siirto,
 • WordPressin ja teeman asennukset,
 • layoutin rakentaminen,
 • käyttöliittymäsuunnittelu,
 • värimaailma,
 • typografia,
 • sisällön siirrot – kuten logo, liikemerkki, yritysgrafiikka, kuvat, videot, tekstit.
 • Sivustolle tehdään seo sekä hakukoneoptimoinnit.
 • Sähköpostitilien luominen ja asennusten ohjeistus sähköpostiohjelmaan sisältyy, jos ne kuuluvat valittuun verkkohotelliin.
kotisivutila hostaan
Elegantin teemat
kotisivutila hostaan
annetervo.fi - visuaalista viestintää

Erikseen veloitettavat

Jos aiempaa sivustoa ei ole tai jos sivustolle halutaan uutta sisältöä, se onnistuu. Teen verkkosivut avaimet käteen – periaatteella. Kaikki voidaan luoda ihan alusta ilman valmiita aineistoja valmiiksi sivuiksi. Silloin myös tekstituotanto, valo- ja videokuvaus, kuvankäsittelyt, editoinnit, kuvapankkikuvavalinnat, graafiset elementit, logot kuuluvat tarjontaan, mutta ne veloitetaan erikseen. Luovan työn kustannus on alkaen 89€/h.

Edelleen verkkosivuston kustannus voi säilyä arviossa 1800-5000€, jos luovan työn osuus on kohtuullista. Olen tehnyt sivuja enimmäkseen jo pitkään toimineille yrityksille tai liiketoimintaansa aloittaville, joilla ei ole markkinointiaineistoa entuudestaan. Pienemmän budjetin sivustoihin valitaan usein tekijänoikeusvapaita aineistoja.

 

Tekijänoikeudet

Verkkosivun ulkoasun käyttö kuuluu vuosi- tai kertamaksun piiriin. Lisenssi on alkaen 6,86€/kk. Lisäksi verkkosivujen kuluihin kuuluu tekijänoikeuskorvaukset maksullisista grafiikoista, kuvista tai videoista ja ei-teostovapaista musiikista. Samoin toimittajat veloittavat maksullisista lisäosista.

Palvelimen kustannukset

Domainnimen ja verkkohotellipalvelujen kustannukset riippuvat valitusta palvelusta. Esimerkiksi fi- ja com- päätteiset sivustonimet ovat alkaen 1,25€/kk. WordPress-tuella verkkohotellipalvelut ovat alkaen 5,98€/kk. Sähköpostit sisältyvät hotellipaketteihin. Myös rinnakkaisdomainnimet ja käännöt tehdään verkkohotellin hallinnasta. Kun palvelu tilataan, minut merkitään sivuston ylläpitäjäksi, että pääsen rakentamaan verkkosivut.

 

 

Julkaisun jälkeen

Hinnat

Artikkelissa mainitut hinnat ovat euroja, alv 0 %. Laskut palveluntarjoajilta vähintään vuodeksi kerrallaan.

Hinnastot, joihin viitattu, ovat 01/2023. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Ylläpito

Koulutan helpot kuvien ja tekstien päivitykset jo ennen julkaisua. Julkaisun jälkeen sivustojen päivitykset ja muutostyöt veloitetaan käytetyn ajan mukaan. Minimiveloitus työstä palkkiolaskulla on 2 h.

Mahdolliset isyysoikeudet ovat erikseen veloitettavia, mikäli sisältyy kuvan, videoiden tai musiikin käyttöjä. Tekijänoikeusmaksut, käyttökorvaukset ja vuosilisenssit laskutetaan kauden päättymisen aikaan automaattisesti seuraavalle jaksolle.

Vastuut

Sivuston tilaaja vastaa aina siitä, että toimitettuun aineistoon on käyttöoikeus. Isyysoikeudet merkitään aineistoon ilmoituksen mukaan. Mikäli kuvissa on yksittäisiä henkilöitä, heiltä tulee olla kysytty julkaisuun lupa.

Lisenssit

Jos Divin lisenssi on vanhentunut, eikä verkkosivun teema päivity, välitän lisenssin API-avaimen domainnimelle osoitettuna. Erilliset lisenssitoimitukset alkaen 2 vuotta kerrallaan.

Anne Tervo

Liiketalouden ammattilainen

 • Liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden asiantuntija (MBA)

Kaupan ja hallinnon ammattilainen

 • Markkinoinnin ja kansainvälisen kaupan asiantuntija (BBA)

Viestintäasiantuntija

 • Media-assistentti
 • Viestintäalan toimistotyöntekijä