Avaimet käteen 

Uudet 
www-sivut 

Kun haluat uudet verkkosivut, palkkaa minut. Teen työt kustannustehokkaasti. Saat tulokselliset sivut, tavoitteiden mukaisesti. 

Mukautuvat 

Mobiili, tabletit, verkkopäätteet 

Sisällöt 

Vastuullisesti 
Isyysoikeuksia kunnioittaen 

Web design Anne Tervo 

Verkkosivut ovat markkinointi-, myynti-, jakelu-, tiedotus- ja rekrytointikanava. Yhä useammat hakevat yhteystietoja pelkästään verkosta, mobiilisti. Pienimpienkin yritysten kannattaisi taata vähimmäisnäkyvyys verkossa pysyvien, yksinkertaisten ja selkeiden sivujen avulla.

WWW-työn vaiheet

Aikataulutus, vastuut, kustannukset
Palvelimen ja verkko-osoitteen valinta
WordPressin, teeman ja layoutin asennukset
Käyttöliittymän ja sivujen suunnittelu 
Sisällön suunnittelu: tekstit, kuvat, grafiikka
Käytettävyyden testaus, hakukoneoptimoinnit
Julkaisu, päivitykset, kehittäminen

Toimita työn aluksi logo, graafiset elementit, kuvat ja tekstit sekä esitteet. Mikäli sivustolla on jo nimi ja palvelin, selvitä palveluntarjoajan ohjeet tunnuksineen.

Mikäli mitään ei ole valmiina, ole vapaa huolista. Olen tehnyt suurimman osan sivustoista puhtaalta pöydältä avaimet käteen -periaatteella.

Yhteistyössä

Palvelin

Onko domainnimi eli verkkosivuosoite hankittu? Entä verkkohotellipalvelut? Suosittelen valitsemaan Premium kotisivutilan Hostaan palvelusta.

Lisenssit

Avoimen koodin julkaisujärjestelmällä on kehittäjät ympäri maailman. Teemat, asettelut ja lisäosat ovat usein lisenssillä. Kuviin pitää olla käyttöoikeudet, kun ne toimitetaan kuvaajatietoineen.

Aineisto

Millä aikataululla ja kuka toimittaa sisältöä? Kuvat, tekstit, logot, graafiset ohjeistukset – onko niitä? Materiaalit, mitä kampanjoita tai julkaisuja sivustolle halutaan.

Ylläpito

Sivujen päivityksiin tulee varautua. Julkaisualustat uudistuvat jatkuvasti. Muuttuva liiketoiminta on hyvä pitää ajan tasalla. Päivitän tai koulutan ylläpitoon.

Osaset

Verkkosivujen tekeminen edellyttää laajaa hallintaa niitä koskevista lainsäädännöllisistäkin asioista. Tietosuoja, gdpr, evästeet. Lisenssit ohjelmilla, joilla ne rakennetaan. Kuvat, grafiikat, musiikki ja luovien töiden käyttöoikeudet.

Huolehdin, että vastuut on oikein hoidettu. Kunnioitamme kaikissa prosessin vaiheissa ammattitaitoa ja korkeaa laatua, sillä prosessi on tasan yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Vaalin imagoa näiltä osin verkkosivutöilläkin.

b

Elegantit ulkoasut

Mukautuvat sivustot

Luova ideointi

Käyttäjäystävällisesti

Sivustot mukautuvat eri päätelaitteille. Palautteen sekä mittarointien tulosten mukaan käyttäjäystävällisyyttä hiotaan aina paremmaksi.

Kokonaan tai osin uusiksi

Luon sivustot kokonaan uudella yritysilmeellä, kun kyseessä on uusi hanke. Lisäksi uudelleensuunnittelen jo olemassa olevan verkkosivun. Voin rakentaa myös graafisten ohjeistusten mukaan.

Näkyvästi

Sivustojen näkyvyyteen ja nopeuteen hyödynnän hakukoneoptimointeja. Googlen työkalut, ristiinlinkitykset ja sähköiset kanavat ovat hyviä optioita arvonnousulle.

Palkkaa minut

Teen verkkosivut ja muut viestintäasiantuntijatyöt työsuhteessa. Aloitan työt heti, kun sopimus on vahvistettu. 

 

Unelmia

Hyvä työpaikka on sellainen, missä ihmispääoma, yhteisöllisyys ja läpinäkyvyys ovat itsestäänselvyyksiä liiketoiminnassa. Henkilöstö on ykkönen – siitä inspiroituneena työntekijät luovat jatkuvasti odotukset ylittävää lisäarvoa asiakkaalle.  Asiakas voi olla myös sisäinen.

  • Ihmispääoma
  • Yhteisöllisyys
  • Läpinäkyvyys

Unelmani on hyvin yksinkertainen, silti vaativa: työskentelen hyvien ihmisten kanssa, hyvällä paikalla ja ansaitsen hyvin. Saan käyttää työssäni luovia lahjoja ja kykyjäni kaikkien osallisten täydelliseksi parhaaksi.

 

Työvuodet

Tutkinnot

Sivustot

Kahvit

Palkkaa minut

Olet varmasti tyytyväinen työhöni ja tuloksiin.

Haluatko antaa palautetta?
Ole hyvä!

Kiitos ajastasi. Mukavaa, että tutustuit. Kun haluat palkata minut, ota yhteyttä.