Hostaan kumppanuus

Verkkohotellipalvelut

Hostaan-kumppani

Kaikki verkkosivustot, jotka luomme, ovat Hostaanin palvelimilla. Sivutilan ja sähköpostien lisäksi hankimme domainnimet Hostaanilta. 

Luotettava

Internetpalveluntarjoajan valinta perustuu omaan kokemukseen. Suosittelemme Hostaania kaikille. Parhain tuki, luotettavat palvelimet ja edullinen valinta. 

Kotimainen

Hostaan Oy on kotimainen Internetpalveluntarjoaja. Kotisivutila-, sähköposti- ja verkkotunnuspalvelut nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Vastuullinen

Hostaan kompensoi hiilijalanjälkensä kaikessa toiminnassaan. Valitsemalla Hostaanin, teemme puolestamme hyvää.

UKK

Miten tilaan Hostaan palvelun?

Sovi ensin verkkosivujen tekemisestä. Tilaa sen jälkeen domainnimi ja verkkohotelli Hostaanilta.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä. Ehdota aikaa.

Mikäli haluat apua, kun teet tilausta, voimme sopia yhteisen ajan, jolloin olemme tukena neuvomassa eri vaiheet. Hotellipalvelupaketti voidaan tilata myös Studiolta, jos niin erikseen sovitaan.

Domain

Jos domainnimeä ei vielä ole, rekisteröi uusi verkkotunnus. Syötä domainnimen alkuosa sille varattuun kenttään ja valitse vetovalikosta loppuosa. Valitse ”hae”. Näet heti, onko tunnus vapaa.

Onko jo olemassa vanha verkkotunnus toisella palveluntarjoajalla? Valitse ”haluan siirtää vanhan verkkotunnuksen palveluun”.

Jos vanha verkkotunnus on palveluntarjoajalla, josta sitä ei halua vaihtaa, valitse ”Hoidan verkkotunnuksen rekisteröinnin itse”. Silloin täytyy osata hallinnoida nimipalvelimet itse.

Mahdolliset rinnakkaisosoitteet voi tilata rekisteröinnin lopussa. Yleensä niitä ei oteta.

WP-webhotelli

WP-Lite on edullisin WordPress-verkkohotelli, joka riittää hyvin silloin, kun tarvitsee vain yhden sähköpostiosoitteen. WP-Super ja WP-Pro ovat myös pienten ja keskisuurien verkkosivujen hotelleja.

WP-webhotellipalvelupaketit ovat nähtävillä eriteltyinä Hostaanin sivuilla. Niissä on kaikissa räätälöity tuki WordPress-sivustolle.

Mahdolliset lisäpalvelut voi tilata hotellipalvelupaketin valinnan jälkeen. Yleensä niitä ei oteta.

Asiakastiedot

Täytä asiakastiedot kohtaan kaikki pyydetyt kohdat. Meille ylläpitoon ei siirry asiakastietojasi eikä pääsyä asiakastilisi osioon. Salasana, jonka perustat jää vain omaan tietoosi.

Teknisen yhteyshenkilön kohtaan tulee lisätä Studion antamat tiedot. Saamme silloin pääsyn hotellitilaan. Silloin voimme asentaa ja rakentaa sivustot ja perustaa sähköpostit.

Mihin tekninen tukihenkilö lisätään?

Kun täytät Hostaanin Palvelun tilaaminen -lomakkeella asiakastietoja, lomakkeelle lisätään ylläpidon yhteyshenkilö. ”Käyttäjätunnuksen saa toimittaa myös seuraavalle tekniselle tukihenkilölle” -kohtaan ruksi. Täytä siihen Studion antamat tiedot.

Hostaan | hinnasto 01/2024

WP-Lite webhotelli

1 sähköposti

5 GB

5,98 € / kk

WP-Super webhotelli

5 säpo

10 GB

8,98 € / kk

WP-Pro webhotelli

10 säpo

15 GB

11,98 € / kk

Hinnat euroja, alv 0 %,
alv 24 % lisätään.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Anne Tervo annetervo.fi - Visuaalista viestintää
Divi-lisenssit - vuosilisenssi, ikilisenssi
Hostaan kumppanuus
annetervo.fi-logo
Paranna näkyvyyttä verkossa - Anne Tervo - verkkosivut, SEO, some, brandays

Ota yhteyttä

3 + 2 =