Hostaan kumppanuus 

Domain & 
kotisivutila 

Tämän sivuston kotisivutila on Hostaan -palvelimella. Suosittelen hyvien kokemusten perusteella verkkohotellia ihan jokaiselle.

Web design Anne Tervo

WP Lite 5 GB​ on pienelle ja keskikokoiselle WordPress -sivulle. WP Premium on pienelle verkkokaupalle.  Molemmat palveluita, jotka vastaavat varmasti tarpeisiin. Tutustu hotellien palvelutarjontaan ja tilaa omasi! Hostaanin sivustolta saat myös tarkastettua vapaat domainnimet sekä ostaa omasi. Verkkosivutila sisältää yhden tai useamman sähköpostin aina paketin mukaisesti.

Hostaan on suomalainen. Yksi kotimarkkinoiden luotettavimpia ja suosituimpia verkkohotelleja. Palvelualtis kumppani on paras tae suositteluille!

Palkkaa minut

Olet varmasti tyytyväinen työhöni ja tuloksiin. Olen tehnyt sivustoja pääsääntöisesti pitkään toimineille yrityksille, joilla ei ole ollut liiemmin aiempaa materiaalia.

Teen verkkosivut ja muut viestintäasiantuntijatyöt työsuhteessa. Aloitan työt heti, kun sopimus on vahvistettu.

Työsopimus voi olla myös tuntiveloitusperusteinen, tarvittaessa paikalle kutsuttavana, eli toteutuneiden työtuntien mukaan. Teen mielelläni etätyönä, joten työnantajan sijainti voi olla missä päin verkkoa tahansa.

Yhteistyö verkkohotellipalveluissa Hostaan.fi.
Valitse WP Super 5 GB taikka SmartWP Super 5 GB!
Kiitos ajastasi!